Džentlmeni na ľade i mimo neho


BRATISLAVA (SZĽH) – Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov sa v týchto dňoch pripravujú vo zvolenskej bubline na IIHF Majstrovstvá sveta juniorov 2020. Naši mladíci vyrazia do Edmontonu ako skutoční džentlmeni v oblekoch podľa trendovej svetovej módy no tradičnej slovenskej značky. 

Počas tréningov a vo voľnom čase preferujú športové oblečenie, no na samotné zápasy sa budú presúvať v krásnych oblekoch ušitých na mieru. Zástupcovia spoločnosti OZETA najprv museli so slovenskou reprezentáciou do 20 rokov absolvovať testy na koronavírus. Následne odmerali všetkých uchádzačov o najcennejší dres aj realizačný tím. Na svetovom šampionáte v Kanade tak zverenci trénera Petrovického budú reprezentovať Slovensko aj oblečením od slovenského výrobcu.

SZĽH v spolupráci so spoločnosťou OZETA vybaví hráčov tmavými rifľami, košeľou, pulóvrom a modrým úpletovým sakom. Realizačný tím bude navyše na striedačke nosiť aj tmavý oblek, kravatu a vreckovku tejto značky. Samozrejmosťou sú v dnešnej dobe rúška so znakom slovenského hokeja. 

Našim cieľom bolo spojiť sa so slovenskou značkou a získať v nej stabilného a silného partnera. Vítam preto spoločnosť OZETA v hokejovej rodine. Naša spolupráca začína na majstrovstvách sveta juniorov, ale OZETA sa oficiálne stáva partnerom všetkých reprezentácii a Slovenského zväzu ľadového hokeja,“ povedal riaditeľ Marketingu SZĽH Peter Janovský a dodal: „Naše družstvá budú vo svete hrdo reprezentovať hokej aj túto tradičnú značku.

Veľmi sa tešíme na spoluprácu so SZĽH. Vynikajúco takto opäť prepájame to najlepšie zo Slovenska. Talentovaných hokejistov, ktorí nám robia skvelé meno vo svete, s kvalitným a trendovým oblečením ušitým na Slovensku, ktoré by mohlo konkurovať svetovým značkám. Našou víziou sú estetickejšie slovenské ulice, plné elegantne oblečených, hrdých a sebavedomých mužov.“ hovorí Tomáš Gašpierik marketingový riaditeľ OZETA.  

Pánska móda pre nás nie je len biznis. Sme fanúšikmi poctivej domácej remeselnej práce za ktorou si stojíme. Vďaka tomu, že máme vlastnú fabriku, je celý proces výroby neustále pod našou kontrolou a máme tak istotu, že odev, ktorý si oblečiete, je ušitý s dôrazom na vysokú kvalitu prevedenia. Dôkazom našej roboty je už vyše 80 ročná tradícia v odievaní mužov.“ dodáva Ján Klimek riaditeľ stratégie a obchodného rozvoja OZETA NEO.  

Oblečením to samozrejme nekončí. Slovenskí reprezentanti budú džentlmeni aj na ľade. Od malička boli v kluboch vedení podľa zásad Fair play a tak budú pristupovať aj počas svetového šampionátu ku každému súperovi. 

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY